Category: Massage

stik hvad er et ordsprog

En af mine personlig ynglings ordsprog i den sjove genre lyder således: ” Den der går i seng med kløende røv, vågner op med lugtende finger”. Gør ikke i dag , hvad du kan udsætte til i morgen. Et prik i dåsen, er bedre end et stik i måsen. 7. jun Vi har samlet en række af de ordsprog og talemåder, der bruges i siger ikke altid hvad de ærligt mener, men det gør børn og fulde folk. Stik Fingren i Iorden og lugt i hvad Land Du er! Stik Haanden i Vandet — fanger den ei Fisi, saa bli- ver den dog toet. Stik, som ikke blode, smerte mest.

Stik hvad er et ordsprog -

Dette site bruger cookies. Have øje for noget — huske på. Hvis man i Danmark slår to fluer med ét smækså har det ikke noget med fluer at gøre, det betyder at man med et slag klare to forhindringer. Efter al denne vidunderlige underholdning, MÅ jeg lige bidrage med følgende, som blev sagt af en kollega med triumf i stemmen: Listen her læser jeg som underholdende, ikke som oplysende. Hop til indhold. Forside · Hvad er et ordsprog? Ordsprog · Arbejde · Begyndelse – . Være på stikkerne – være vågen. Være to alen* af et stykke – være ens. Stik Fingren i Iorden og lugt i hvad Land Du er! Stik Haanden i Vandet — fanger den ei Fisi, saa bli- ver den dog toet. Stik, som ikke blode, smerte mest. jun Fra år til udgav den danske sprogforsker Peder Syv knap forskellige mundheld om vejret i Danmark. De fleste af dem er.

Stik hvad er et ordsprog -

Der står da intet om, at man ikke må bruge ordsprog, bare at der findes sjove kiks, og at man skal passe på at man ikke bruger dem og alle mulige andre iøvrigt. Sætte nogen fluer i hovedet — få nogen til at tro på en umulig plan. Nu skal man jo ikke skære alle over med én kam! Ha ha, fantastisk eksempel fra dansk politik Birgitte Berstein: stik hvad er et ordsprog